Konto na 888starz mam raczej jakies kilka tygodni i stwierdzilem, ze rzuce tu pare slow. Tak z reka na sercu — trafilem tu przez znajomego i zostalem na dluzej. W Polsce nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec kazde takie zawsze sprawdzam dokladnie.
Przede wszystkim siedze w slotach i tego dobra jest tu naprawde sporo. Spokojnie ponad trzy tysiace tytulow, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Klasyki typu Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa bez szukania, choc szczerze najczesciej wracam do jednego czy dwoch tytulow. Grafika dziala gladko tez na kompie.
Jak ktos woli prawdziwego krupiera — obsluguje to Evolution, na realnych ludziach, a jeszcze te cale game show w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac niesamowicie. Co do kasy — robilem BLIK-a i crypto, mozna rowniez Mastercard. Pierwszy raz mialem na koncie w niecale 24h, e-portfele ida najszybciej. Jesli komus zalezy na biezace bonusy zaraz na 888starz rejestracja przed rejestracja, bo to sie rusza.
Powitalny wyglada solidnie — jest spory procent od wplaty i do tego jakies 150 zakrecen. Obrot to 40x, co szczerze jest standardem, ale jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Prog niewielki, rejestracja trwala doslownie dwie minuty. Aplikacja na androida tez jest bez wiekszych zgrzytow, apk z ich stronki.
No i teraz lyzka dziegciu — czat potrafi mieli wolno, zwlaszcza pod obciazeniem. Sprawdzanie dokumentow tez mnie zirytowala, choc widocznie przy licencji to norma. W sumie — 888starz mi pasuje, opinie w sieci bywaja mieszane, dlatego zobacz na spokojnie, bez szalenstwa na start.
888starz