Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba mam prawo cos napisac. Wszedlem tam z polecenia kolegi, raczej sceptycznie. To co uderza na starcie to rozmiar biblioteki — cos kolo 5-6 tysiecy tytulow, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.
Ze mnie klasyk — Book of Dead i Big Bass, standard — to samo co wszedzie. Jest tez NetEnt i Betsoft, wiec providerzy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator sa, mnie to nigdy nie przekonalem. Live kreci Evolution — Crazy Time po angielsku, krupierow po polsku nie widzialem, to akurat szkoda.
Powitalny wynosi 100% do jakichs 1500 zl plus okolo 150 spinow, rozlozone na raty. Obrot wynosi x40, wiec trzeba sie napocic — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Czasem wpada bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, choc to zmienia sie co chwile — to co akurat leci widac na 888starz wyplaty zanim wplacisz.
Z wyplatami — tu akurat nie narzekam. Przez Skrilla depozyt jest natychmiast, minimalny depozyt okolo 20 zl. Zlecalem wyplate na Skrilla i szlo jakies dwie godziny, karta potrafi trzymac dobe-dwie. KYC niestety trwala cztery dni — pierwszy skan im nie pasowal, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, ale gadasz troche z automatem.
Aplikacja mobilna jest i chodzi lepiej niz przegladarka, jedyne ze instalujesz apk recznie, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS bywa roznie. Papiery Curacao, nie polska, zatem 888starz nie ma polskiego zezwolenia i kwestie podatku musisz pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow.
888starz