wyplacalne kasyna internetowe

wyplacalne_kwSi

wyplacalne kasyna internetowe

Message par wyplacalne_kwSi »

Ogrywam sie tu jakies pol roku i nie ukrywam, ze zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej bylem latalem po roznych stronach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tu pierwszy cashout poszedl w niecale 6 godzin na portfel Skrill, drugi podobnie.

Slotow jest masa — jakies 2500 tytulow, przewaznie Pragmatic z Play'n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, ale ostatnio wciagnalem sie w megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time chodzi non stop.

Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, obrot x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Darmowki dostajesz partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Na start dali tez male no deposit, ale bardziej na pobawienie sie. Porownywalem sobie warunki z rankingiem na wyplacalne kasyna 2022 zanim wplacilem — sporo mi to ulatwilo.

Zakladanie konta poszla szybko, minimalny depozyt 40 zl. Blik dziala, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.

Czepiam sie? Obsluga czasem odpisuje 15 minut, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja dokumentow poszla w 24h — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow. Apka nie ma, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.

Dernière remontée par Anonymous le lun. août 31, 2026 12:32 am.
Répondre