Siedze na tym z pol roku, wiec chyba mam prawo cos napisac. Zapisalem sie z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. Od razu widac ze liczba gierek — jakies 6 tysiecy automatow, co brzmi absurdalnie, ale realnie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
U mnie to Sweet Bonanza i Big Bass, czyli Pragmatic. Znajdziesz tez NetEnt i troche Betsoft, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Aviator i te crashe oczywiscie tez sa, ja osobiscie do tego jakos nie kreci. Live obsluguje Evolution — Lightning Roulette jest po angielsku, polskich stolow niestety brak, i to troche boli.
Bonus powitalny wynosi 100% do okolo 1500 zl z dorzuconymi paczka free spinow, rozbite na kilka wplat. Obrot jest x40, co oznacza ze nie ma cudow — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Widzialem tez bonus bez depozytu po weryfikacji, choc to rotuje — aktualne kody sa wypisane na 888starz partners przed rejestracja.
Wyplaty — tu akurat nie narzekam. Blikiem wplata leci w sekunde, minimum to jakies 20-25 zl. Wyplacalem na e-portfel — schodzilo jakies dwie godziny, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. KYC niestety byla upierdliwa — selfie odrzucili raz, support na czacie odpisuje szybko, ale gadasz troche z automatem.
Apka siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, tylko ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Pod iOS jest, ale przez TestFlight. Licencja Curacao, nie polska, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i kwestie podatku trzeba ogarnac na wlasna reke. Komus to przeszkadza, komus nie — pisze co widze. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow.
888starz