888starz kod promocyjny 2026

888starz_hcot

888starz kod promocyjny 2026

Message par 888starz_hcot »

Siedze tu od zeszlej jesieni, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc nie oszukujmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead wisza w topce.

Oferta na start to 100% od wplaty plus jakies 30 free spinow. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji warunki sa odrobine lepsze. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Swieze kody na 2026 wisza na https://huiiledepalm.com/888starz-bonus-powitalny-kompletny-przewodnik-po-warunkach-platnosciach-i-rejestracji zanim klikniesz "zaloz konto".

Kasa startuja od jakichs 20 zlotych, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo nie czekam na weryfikacje banku. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — stoly chodza plynnie. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Mobilnie dziala bez zarzutu, aplikacja tez jest.

Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.
Répondre