Siedze na tej stronie od jakichs pol roku, to chyba mam prawo cos powiedziec. Znajomy mi podrzucil link, raczej sceptycznie. Lobby w 888starz jest naprawde rozbudowane — licznik pokazuje cos kolo 5000 automatow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play'n GO i NetEnt. Standardy w stylu Gates of Olympus oraz Sweet Bonanza stoja na gorze listy, Book of Dead tez sie znajdzie.
Nie bede sciemnial, zwykle laduje przy stolach live. Stoly sa od Evolution i krupierzy po polsku faktycznie sa, co mnie mile zaskoczylo. Crazy Time to osobna historia, chociaz na gorszym polaczeniu czasem tnie — to jedna z tych rzeczy co mnie wkurza.
Co do bonusu — startowa oferta na 888starz to 100% do pierwszej wplaty plus okolice 150 spinow. Obrot to x40, standardowo, co jest w normie rynkowej, ale trzeba to przeczytac, bo max stawka przy odgrywaniu jest limitowana. Byl tez jakis drobny bonus bez depozytu, choc to chyba czasowa promka. Swieze kody promocyjne sprawdzisz na 888starz, jak ktos chce sobie porownac. Kod podajesz na etapie zakladania konta, nie pozniej.
Sam proces zajela mi ze trzy minuty, minimalna wplata jest naprawde niski. Place karta albo Skrillem, dziala Visa, Mastercard, Neteller, no i Bitcoin. Kasa z wyplat przychodza bez dramatow — krypto praktycznie od reki, karta to juz 24-48h.
Jedyne co mnie naprawde zirytowalo to KYC, trwalo to dluzej niz powinno. Support w 888starz odpisal po polsku i temat zamkneli, tylko kolejka byla spora. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc — kazdy sam ocenia czy mu to wystarcza. Na telefonie chodzi bez appki, przez przegladarke, choc menu na telefonie mogliby uproscic.
888starz kod promocyjny 2026