Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole megaway'e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na fieryplay no deposit bonus code zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.
Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.
fiery play